fbpx

Villa Gran

Esztergom egyetlen boutique panziója

foglalás

Grátisz Visit E-Busz jegy szobafoglalás mellé

Látogasson el Esztergomba, szálljon meg a Villa Granban és foglalása mellé 24 órás hop on hop off buszjegyet kap!

Akciós időszak: 2024.07.01-14-ig.


Recepciónkon számos belépőt és jegyet meg tud vásárolni a város programjaira (Mahart, VisitE-Busz, Vármúzeum, Kisvonat stb), érdeklődjön bejelentkezéskor recepciós kollégáinktól.

Esztergom számos kiváló étterme közül háromban szállóvendégeink 10% kedvezményben részesülnek a végszámlából. A kedvezményt a dátummal ellátott Villa Gran kulcskártya tok bemutatásával az éttermek pincéreinél lehet igényelni.

Nautilus Hajós Étterem idény jellegűen tart nyitva tavasztól őszig. Gyalogosan 400 méterre található a Villa épületétől és az Erzsébet parkon keresztül könnyen megközelíthető.

Piac 42 Bisztro 1 km-re található a panziótól, a város megújult gaszto piacánál. Gyalogosan sétányokon és sétáló utcákon keresztül közelíthető meg, autóval pedig a Simor János utcai parkolót ajánljuk vendégeinkne illetve VisitE-Busz megálló is van a piac mellett közvetlenül.

Haluska Étterem a város külső területén, a Kerek-tó partján található, mesés környezetben. Az Étterem autóval vagy biciklivel közelíthető meg, 6,2 km-re található a Panziótól. Az étterem mellett ingyenes parkolók helyezkednek el.

hu_HU